For en tid tilbake ble hjemmesiden lagt ned for at en ny og mer spennende hjemmeside skulle få se dagens lys. Dette er en god stund siden, og kort tid etter økte design oppdragene som førte til at arbeidet med hjemmesiden ble nedprioritert. Det er også slik at når man driver egen bedrift, så skal tiden prioriteres nøye. Det er mange hatter på hodet som skal brukes og mange ulike oppgaver skal utføres. Webdesign-hatten har passet godt i sommer, og hjemmesiden er nå endelig oppe og går!

Er jeg fornøyd? Vel, en hjemmeside er vel aldri ferdig? Det er alltid muligheter for endringer og oppdateringer. Den muligheten liker jeg! Men så langt, er jeg fornøyd.

Designer du hjemmesider?
Jeg får stadig spørsmål om jeg designer hjemmesider. Dessverre gjør jeg ikke det. Jeg har valgt å satse på design av reklame og trykk produkter. Jeg skulle ønske jeg kunne si; “å jada, hjemmesider designer jeg.” Det er et marked for det der ute, og jeg skulle gjerne ha hjulpet mange bedrifter med dette. Men nå er det slik at min lidenskap ligger i design på trykk.

Jeg er stor tilhenger av å ha trykk produkter i hendene og liker å se produktene som designes komme til virkelighet. Ja for det er sånn det føles. Gleden kundene får når de står med de nye visittkorta i handa eller å se de dra opp roll up’n til en lang plakat – ja det er noe annet enn å titte på en hjemmeside. Den gleden de får, gleder meg like mye.

Hjemmesiden du nå er inne på har jeg satt opp selv. MEN, jeg skal love deg at det har tatt tid! Jeg har brukt mye lengre tid enn hva en webdesigner ville ha gjort, da jeg sjeldent jobber med hjemmesider og er “litt ute av trening” når det gjelder koding av elementer. Jeg unner alle det beste og da får de gode webdesignerne som er der ute, ta seg av den jobben og hjelpe bedriftene. Vi skal holde oss til det vi er gode på, ikke sant?

Må jeg ha hjemmeside?
Selv om jeg er stor fan av trykk, må jeg også henge med i tiden. Som bedriftseier må jeg være aktiv på sosiale medier, holde hjemmesiden oppdatert, samt utføre oppdragene som kommer inn. Det er mange som mener at det holder lenge med en Facebook side. At det å ha en hjemmeside, var viktigere før. MEN, visste du at hvis man ikke har en konto på Facebook, så får man heller ikke se Facebooksiden ordentlig? Da var det kanskje ikke så dumt med en hjemmeside likevel? Alle er faktisk ikke på Facebook!

Jeg liker hjemmesider
De gir meg kort og kjapp tilgang til den informasjonen jeg trenger. Dette erfarer jeg mye da jeg designer endel annonser gjennom året. Og selv om den må oppdateres og holdes vedlike, krever faktisk sosiale medier mer da den helst skal oppdateres daglig/ukentlig. Hjemmesiden er tilgjengelig for alle, og jeg trenger ikke å bekymre meg over at noen ikke kommer inn på siden fordi de ikke har opprettet en konto, slik som på Facebook. Og det beste av alt; det gir meg et helhetlig inntrykk av bedriften/klubben/personen når jeg går inn på hjemmesiden deres.

Ønsker du å følge Aneiris Design på andre kanaler, finner du meg også på Facebook og Instagram!

Takk for at du tok deg tid til å ta en titt på hjemmesiden min. Og du, plutselig dukker det opp noe nytt her!

Anette 🙂