Aneiris Design er en designbedrift i Porsgrunn som eies og drives av grafisk designer Anette Eiris.

Designeventyret startet i 2015 da enkeltpersonforetaket Aneiris Design ble opprettet. Det var både spennende og skremmende med å starte egen bedrift, men en drøm skulle oppfylles og hjelp skulle gies til små og mellomstore bedrifter.

Men jeg har ikke alltid vært grafisk designer.

Med bakgrunn som utdannet hjelpepleier, bestod min hverdag av å gi pleie og omsorg til eldre på sykehjem og i hjemmetjenesten. Det var hektiske og utfordrende dager med menneskers ulike behov for hjelp, i livets siste fase. Erfaringene har jeg tatt med meg videre i møte med mennesker.

En dag meldte jeg meg på et malerkurs. Der tok jeg malerpenselen fatt og fikk øyne opp for kunst. Etter å ha lekt med farger på lerretet, fikk jeg muligheten til å jobbe på et digitaltrykkeri. Jeg fikk kjenne de ulike papirtypene, kvaliteten, utføre trykkprosessen og se alt det fantastiske som var designet av ulike designbyråer. Det var en helt ny verden som åpnet seg, og den ville jeg være endel av! En ny retning i livet ble tatt og jeg utdannet meg som grafisk designer på Noroff. Kort tid etter at jeg var ferdig, tok jeg det store steget med å starte egen bedrift.

Jeg er stor tilhenger av å ha trykkproduktene fysisk i hånden, og har derfor valgt å satse på dette området. Selv om mye er digitalt nå i dag, er papir fortsatt populært på markedet da det er uendelig med muligheter innen trykk. Kombinasjonen av trykk og digitale medier er å anbefale for å oppnå best synlighet. Alle er faktisk ikke på Facebook!

Jeg brenner for at kunder skal lykkes og designer etter kundens ønsker, slik at de fremstår seriøs og profesjonell på markedet. Jeg vil bistå med råd og veiledning gjennom prosessen, og har tro på at et gjensidig samarbeid gir de beste resultater.

Fornøyde kunder gir motivasjon og glede!

Ta gjerne kontakt om pristilbud, eller bestilling av designtjenester. Har du andre spørsmål, er det bare å ta kontakt! Jeg har gode og seriøse referanser.


Anette 🙂